Baxi kazán

  1. Kazán szerelő
  2. Baxi kazán

Baxi kazánok teljeskörű munkálatait vállalják profi gáz- és fűtésszerelőink, akik 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, garanciát vállalva dolgoznak. 0-24-ben állunk rendelkezésére, akár azonnali kiszállással. Keressen bizalommal.

Baxi kazán Baxi kazán

Baxi kazán

Baxi kazánok teljeskörű munkálatait (javítás, karbantartás, készülék csere, beépítés, beszerelés, bekötés) vállalják cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői, akik a Baxi kazánok terén több, mint 20 év tapasztalattal és napra kész tudással rendelkeznek, folyamatos továbbképzéseiknek köszönhetően. Nap mint nap dolgoznak a Baxi márka gázkészülékeivel, köztük a különböző típusú kazánokkal, ezért típustól függetlenül vállalják a munkálatokat, Pest megye minden településén.

Bármilyen okból kifolyólag is keres szerelőt, a gyorsabb ügyintézés érdekében hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakembereink örömmel fogadják hívást 0-24-ben, az év minden napján és ezt követően, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre. Mindazonáltal, írhat is nekünk az zachareszku78@gmail.com címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és ezen esetekben igyekszünk Önnel mihamarabb felvenni a kapcsolatot.

Szakembereink minden munkálatot precízen, megbízhatóan, amellett rövid határidővel végeznek és csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, kedvező áron. Minden Baxi kazán cserét és beépítést egy ingyenes helyszíni konzultáció előz meg, hogy munkatársaink felméressék az épület adottságit, ügyfeleink igényeit és ennek megfelelően ajánlhassanak Baxi kazánt, ami mind teljesítményben, mind ár/érték arányban megfelelhet az Ön számára.

Ezt követően pedig, személyre szabott, kedvező árajánlatot fognak készíteni Önnek kollégáink, amely mindent tartalmazni fog, ezáltal nem kell rejtett költségektől tartania. Abban az esetben, ha már rendelkezik Baxi kazánnal és az meghibásodás jeleit mutatja, mindenképpen hívjon minket habozás nélkül, hogy kollégáink mielőbb elháríthassák a meghibásodást. Hogyha szeretné elkerülni készüléke üzemzavarait, kérje éves karbantartásunkat.

Ez azért nem elhanyagolható, mert a gázzal működő készülékek korrodálódhatnak és állásukban is rongálódnak. Szakembereink a karbantartás során átnézik az összes alkatrészt, majd megtisztítják azokat, kiszűrik az esetleges meghibásodást, konzultálnak ügyfeleinkkel és a megbeszéltek szerint járnak el. Ezt követően, átmossák a fűtésrendszert és ellenőrzik a Baxi kazánt működés közben. Ha mindent rendben találtak, átengedik a készüléket további használatra.

Az éves karbantartással kiküszöbölhetők a váratlan, kisebb-nagyobb meghibásodások és a készülék élettartama és teljesítménye is növelhető. Ezért javasoljuk, hogy erre fordítson mindig mindenki kellő figyelmet. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és gáz- és fűtésszerelőink akár már a mai nap folyamán örömmel állnak rendelkezésére. Mindezeken felül pedig munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Baxi kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza