FÉG kazán

  1. Kazán szerelő
  2. FÉG kazán

FÉG kazán teljeskörű munkálatait vállaljuk egész Pest megyében. Akár azonnali kiszállással, ingyenes helyszíni felméréssel, több, mint 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. 0-24-ben fogadjuk hívását, munkánkra garanciát vállalunk.

FÉG kazán FÉG kazán

FÉG kazán

FÉG kazán teljeskörű munkálatait vállaljuk, legyen az javítás, karantartás, készülék csere vagy beépítés. Szakembereink több, mint 20 év tapasztalatával dolgoznak a FÉG kazánokkal, típustól függetlenül, ennek köszönhetően nem jelent akadályt számukra semmilyen velük kapcsolatos munka elvégzése. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak munkatársaink nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén szintúgy.

Bármilyen meghibásodást tapasztal készülékén vagy eljött az éves karbantartás ideje, esetleg cserélne vagy beszereltetne, hívja bizalommal ügyélszolgálatunkat a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon vagy írjon nekünk az zachareszku78@gmail.com címünkre, esetleg az „Ajánlatkérés” gombra kattintva. Szakembereink, hívását örömmel fogadják 0-24-ben és ezt követően, amennyiben szükséges, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre.

Mindazonáltal, ha készülék cseréről vagy beszerelésről van szó, akkor igénybe veheti ingyenes helyszíni konzultációnkat is, amely során szerelőink felmérik az épület adottságait, az Ön igényeit és ezek tudatában fognak tudni ajánlani olyan FÉG kazánt Önnek, ami megfelelhet árkategóriában és tudásban is. Ezt követően pedig, személyre szabott, kedvező árajánlatot fognak készíteni Önnek, melyben minden benne lesz.

Amennyiben FÉG kazánja meghibásodott, abban az esetben viszont mindenképpen kapcsolja le a készüléket és habozás nélkül hívjon minket. Ugyanakkor, az éves karbantartás se kerülje el figyelmét. Amennyiben szeretne részletesebben tájékozódni vagy időpontot kérni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Szerelőink munkájukra mindig számlát adnak, illetve garanciát vállalnak. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk, akár már a ma nap folyamán. 

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

FÉG kazán teljeskörű munkálatait vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza