Riello kazán

  1. Kazán szerelő
  2. Riello kazán

A Riello gyártó termékkínálata között megtalálhatók a kondenzációs technikával rendelkező fali kazánok és a normál hatékonyságúak is, amelyek kis- és közepes méretű lakásokban alkalmazhatók. Legyen szó kazán telepítésről és javításról számíthat ránk!

Riello kazán Riello kazán

Riello kazán

A Riello gyártó termékkínálata között megtalálhatók a kondenzációs technikával rendelkező fali kazánok és a normál hatékonyságú kazánok is, amelyek kis- és közepes méretű lakásokban alkalmazhatók. A speciális alumínium hőcserélővel felszerelt Riello kazánjai nem csak nagyobb hatékonyságot tartósságot és teljesítményt, hanem csökkentett károsanyagot bocsátást is nyújtanak.

Ráadásul a gyártó fejlett technológiai megoldásainak köszönhetően egy hagyományos kazánhoz viszonyítva akár 35%-kal is csökkenthető a Riello kazánjainak üzemeltetési költsége, ami igazán figyelemreméltó egy tulajdonság.

Legyen szó kazán telepítésről, felújításról, cseréről, karbantartásról vagy javításról erősen ajánlott tapasztalt szakemberre bízni a felsorolt munkákat. Cégünk magasan képzett, többéves szakmai múlttal rendelkező munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanap 8:00 - 18:00 között az alábbi telefonszámon +36 (20) 238 57 20 és kérjen árajánlatot!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Riello kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza