Radiant kazán

  1. Kazán szerelő
  2. Radiant kazán

A Radiant kombi gázkazán kifejezetten a kisebb alapterületű lakások vagy házak közkedvelt fűtési megoldása. A kis méreten kívül további előnyei közé sorolhatjuk az azonnal melegvíz rendelkezésre állást és a hatékony energia takarékosságot.

Radiant kazán Radiant kazán

Radiant kazán

A Radiant kombi gázkazán kifejezetten a kisebb alapterületű lakások vagy házak közkedvelt fűtési megoldása. A kis méreten kívül további előnyei közé sorolhatjuk az azonnal melegvíz rendelkezésre állást és a takarékosságot, aminek köszönhetően csak annyi vizet melegít fel amennyire szükségünk van.

Azonban nem árt szem elől téveszteni azt, hogy egy időben csak egy melegvíz vételezési lehetőséget képes ellátni a Radiant kazán hőfok ingadozás mentesen. Mindannyian tudjuk, hogy az instabil hőfok milyen kellemetlen tud lenni különösen tusolás közben.

Amennyiben kazán telepítésre, karbantartásra vagy javításra lenne szüksége érdemes olyan szakembert megbízni, aki tapasztalt ezen a területen. Cégünk többéves szakmai múlttal rendelkező magasan képzett kollégái kedvező áron, gyors határidővel vállalják meglévő kazánja cseréjét, javítását vagy karbantartását garanciával. Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 238 57 20 és állunk az Ön rendelkezésére!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Radiant kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza